Вирощування диких копитних: монографія - Волох, Анатолій Михайлович; Волох, Анатолий Михайлович; Volokh, Anatolii (Херсон: Олді-Плюс, 2019)
У монографії наведено стислу істрію розведення диких копитних, висвітлено його правові, біологічні , зоотехнічні, господарські та економічні питання. Надано інформацію щодо будови вольєрів та особистостей вирощування різних мисливських копитних у неволі. Велику увагу приділено біологічним основам годівлі, ветеринарно-санітарним, селекційним заходам, а також раціональному використанню вирощених тварин
Breeding wild ungulates: Monograph
Keywords: дикі копитні; економічні питання; правові питання; біологічні питання; зоотехнічні питання; господарські питання