Вдосконалення конструкції машини для подрібнення м’яса - Третяк, К. О. (ТДАТУ, 2018)
Пропонується модернізувати конструкцію вовчка, який буде дозволяти здійснювати тонке подрібнення і одночасне змішування, підвищення продуктивності і регулювання температури нагрівання м'яса порівняно з найближчим аналогом.
Keywords: вовчок; температури нагрівання м'яса; подрібнювальні ножі; фарш