Соціально-економічні проблеми розвитку бізнесу та місцевого самоврядування: тези Міжнародної науково-практичної конференції - (:unkn) unknown (Видавничий будинок Мелітопольської міської друкарні, 2018)
Конференція присвячується 25-річчю факультету економіки та бізнесу Таврійського державного агротехнологічного університету. У матеріалах конференції розглянуто актуальні фінансово-економічні та управлінські проблеми розвитку підприємництва та місцевого самоврядування. Дослідженно чинники формування підприємницького середовища, засади ефективної системи менеджменту, умови фінансового забезпечення розвитку агробізнесу та сільських територій. Висвітлено маркетингові стратегії розвитку підприємств, облік, аналіз та інвестиції в агробізнесі.
Keywords: товарна політика; підприємство; управління витратами; переробна промисловість; бізнес-планування; зовнішньоекономічна діяльність; рівень урожайності; сільськогосподарські культури; ринок плодів; землекористування; біогаз; прийняття рішень; сільське господарство; біржовий ринок; аграрні підприємства; економічна безпека; продукція птахівництва; внутрішня торгівля; самоменеджмент; потенціал підприємства; страхові компанії; зелений туризм; продовольча безпека; агробізнес; інвестиції; звітність