Аналітичний огляд звітів бібліотек коледжів Запорізького територіального об'єднання сільськогосподарських бібліотек за 2019 рік - Почепня, Ольга Вікторівна; Почепня, Ольга Викторовна; Pochepnia, Olha (ТДАТУ: наукова бібліотека, 2020)
Вже 35 років успішно функціонує Запорізьке територіальне об'єднання сільськогосподарських бібліотек (ЗТО СГБ). Наукова бібліотека ТДАТУ як Головна бібліотека методичного об'єднання спрямовувала свою діяльність на подальше вдосконалення роботи мережі аграрних бібліотек регіону.
Keywords: ЗТО СГБ; Запорізьке територіальне об'єднання сільськогосподарських бібліотек; Головна бібліотека; наукова бібліотека ТДАТУ; НТБ дослідної станції садівництва ім. М.Ф. Сидоренка НААН; НТБ Запорізького науково-дослідного центру з механізації тваринництва ННЦ «ІМЕСГ»; НБ Розівської ДУ Інституту зернових культур НААН; Бібліотека ВСП Бердянського коледжу ТДАТУ; Бібліотека ВСП Мелітопольського коледжу ТДАТУ; Бібліотека ВСП Ногайського коледжу ТДАТУ; Бібліотека ВСП Василівського коледжу ТДАТУ; Бібліотека ВСП Оріхівського коледжу ТДАТУ; склад ЗТО СГБ; формування та збереження фондів; впровадження інформаційних технологій; електронні видання; бази даних; електронний каталог; web - сторінки; обслуговування користувачів; відвідування; видача документів; відносні показники; читаність; відвідуваність; книгозабезпеченість навчальною літературою; обертаність; виховна робота; культурно-просвітницька робота; хіт-виставка; виставка пам'ять; віртуальна книжкова виставка; еко-акція; мовні марафони; благодійні акції; інформаційна година; матеріально-технічна база; кадри; підвищення кваліфікації