Методичні вказівки до самостійної роботи з іноземної мови (англійської) для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» (на основі повної загальної середньої освіти та на основі ОC «молодший спеціаліст») за спеціальністю 181 «Харчові технології» денної форми навчання - Кривонос, Ірина Анатоліївна; Кривонос, Ирина Анатольевна; Kryvonos, Iryna (Мелітополь: ФОП Однорог Т. В., 2019)
Методичні вказівки з самостійної роботи для студентів факультету агротехнологій та екології за спеціальністю 181 «Харчові технології» складаються з восьми розділів: загальних положень щодо організації самостійної роботи, рекомендацій з підготовки до практичних занять та підсумкового модульного контролю, рекомендацій з підготовки завдань з самостійного позааудиторного читання, рекомендацій з підготовки індивідуальних творчих завдань (презентацій), викладу основних норм й правил дотримання академічної доброчесності та загальних рекомендацій до пошуку інформації в мережі Інтернет; й пропонують навчальні стратегії до виконання завдань та критерії їх оцінювання.
Keywords: іноземна мова; англійська мова; самостіна робота