Вплив регуляторів росту на ріст та розвиток рослин пшениці озимої - Кіосов, С. О.; Кучинський, В. О. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Досліджено вплив регуляторів росту рослин АКМ та Novalon Seed Treatment для передпосівної обробки насіння пшениці озимої на енергію проростання та лабораторну схожість. Встановлено, що застосування регуляторів росту рослин для передпосівної обробки насіння пшениці озимої сприяє збільшенню лабораторної схожості в середньому на 3,5 відсоткових пункти
Keywords: регулятори росту рослин; передпосівна обробка насіння; насіння пшениці озимої; енергія проростання; лабораторна схожість; озима пшениця