Опис до патенту на корисну модель № 126801 "Оптична система дослідження руху частинок у вертикальній площині" - Мовчан, Сергій Іванович; Мовчан, Сергей Иванович; Movchan, Serhii (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
Оптична система дослідження руху частинок у вертикальній площині складається з джерела когерентного випромінювання - лазер ЛГН - 222, дзеркал, світлоподільника, призми Дове, лінзи, вимірювальної камери, фотоприймача (ФЕП 84-5), цифрового запам'ятовуючого осцилографа (С 9-8). Додатково введені: друга призма Дове розташованою дзеркально на 180 проти першої, підсилювач сигналу, аналого-цифровий перетворювач (АЦП) та персональний комп'ютер (ПК)
Keywords: оптична система дослідження руху частинок; лазер ЛГН - 222; призма Дове; ФЕП 84-5; осцилограф; контрольно-вимірювальна техніка