Дослідження опалювальних системи свинарників - Компанієць, Д. О. (ТДАТУ, 2019)
У статті досліджено види опалювальних систем для свиноферм та наведено недоліки і переваги систем з використанням відкритих джерел енергії при спалюванні газу або іншого палива.
Keywords: свинарник; мікроклімат; система опалення; система вентиляції; переваги і недоліки