Позааудиторна робота студентів з фізики як підґрунтя STEM-освіти - Сосницька, Наталя Леонідівна; Сосницкая, Наталья Леонидовна; Sosnytska, Natalia (My University, 2020)
Мета роботи./Aim. Створення умов (формування матеріально-технічного та навчально-методичного забезпечення) позааудиторної роботи з фізики на основі методів та форм групового навчання як підґрунтя STEM-освіти.
Keywords: фізика; позааудиторна робота; групове навчання; STEM-освіта