Оптимізація елементів технології вирощування соняшнику в умовах недостатнього зволоження - Нєжнова, Г. С.; Єременко, Оксана Анатоліївна; Еременко, Оксана Анатольевна; Yeremenko, Oksana (ТДАТУ, 2018)
Сучасні умови ведення сільського господарства вимагають все більш досконалого обробітку ґрунту при вирощуванні польових культур, так як він є одним з базових і найбільш затратних елементів технології
Keywords: ґрунт; мінеральні добрива; Супер-Агро; спосіб внесення добрив; соняшник