Рекомендації з підвищення плавності руху машинно-тракторних агрегатів на основі модульних енергетичних засобів - Кюрчев, Володимир Миколайович; Кюрчев, Владимир Николаевич; Kurchev, Volodymyr; Надикто, Володимир Трохимович; Надыкто, Владимир Трофимович; Nadykto, Volodymyr; Кувачов, Володимир Петрович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr (ТДАТУ, 2008)
UK: Викладено методику та представлені певні рекомендації щодо підвищення плавності руху МТА із блочно-модульною побудовою енергетичного засобу. EN: The method is stated and the certain recommendations concerning improvement of smoothness a course of machine-tractor units with block-modular construction of power means are presented.
Recommendations on improvement of smoothness a course of machine-tractor units on the basis of modular power means
Keywords: машинно-тракторний агрегат; модульний енергетичний засіб; плавність руху; гідронавісний механізм