Теоретичні засади складання статистичної звітності - Ілляшенко, Катерина Володимирівна; Илляшенко, Екатерина Владимировна; Illiashenko, Kateryna (My University, 2020)
Статистична звітність – це централізована форма контролю державою за діяльністю організацій, підприємств, установ через періодично поставляються до відповідних органів встановлених в законному порядку статистичних звітів, що містять дані про діяльність організації за певний період. Достовірність відомостей у статистичних звітах засвідчується підписами відповідальних осіб.
Keywords: статистична звітність; діяльність організаціїй; державна статистика; моніторинг показників