Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету: електронне наукове фахове видання. Вип. 6, т. 3 - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2016)
Представлені результати досліджень вчених України в галузі механізації сільського господарства, енергетики і автоматизації процесів сільськогосподарського виробництва та прикладної геометрії, інженерної графіки. Випуск призначено для науковців, інженерів, аспірантів, магістрів і студентів агротехнічних спеціальностей
Keywords: корнеплоди буряків; гнучка очисна лопать; балансування колісного транспорта; траєкторія руху; лопать барабана; розпушування буртів; молочне скотарство; ресурсозберігаючі технології; кормороздавальний агрегат; посів льону; цибуля ріпчаста; електротехнічні комплекси