Експериментальні дослідження впливу ультразвуку і НВЧ електромагнітних хвиль на в’язкість і густину сумішевого біопального - Струков, В.; Риженко, О.; Кушлик, Роман Васильович; Кушлык, Роман Васильевич; Kushlyk, Roman (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Пошук альтернативних сировинних ресурсів для отримання моторних палив для транспортних дизелів є актуальною проблемою. Найбільш привабливими є палива, одержувані з поновлюваних сировинних ресурсів. Проведений аналіз різних видів альтернативних палив показав, що для України найбільш перспективним є застосування сумішевого пального, яке складається із метилового ефіру ріпакової олії (МЕРО) і дизельного пального
Keywords: біопальне; моторні палива; поновлювані сировинні ресурси; альтернативні палива; ріпакова олія