Некоторые особенности эмбрионального развития асканийского благородного оленя (Cervus elaphus) - Волох, Анатолій Михайлович; Волох, Анатолий Михайлович; Volokh, Anatolii; Кашкарёва, А.; Кашкарьова, Г.; Каshkareva, А. (Українське теріолог. тов-во, 2006)
UK: Наведено дані про ембріональний розвиток гібридної форми оленя. Виявлено непропорційний ріст окремих частин тіла, який дуже уповільнюється у ембріонів після досягнення ними двохмісячного віку. Відновлення росту відбувається у трьохмісячному віці і співпадає з зростанням довжини світлового дня. EN: Data on embryonic development of hybrid form of the deer are given. A disproportional growth of some parts of the body was discovered. The growth of embryos considerably slows after they reach age of two months. Renewal of the growth occurs in three-month age and coincides with increase of the length of a day.
Some characteristics of the embryonic development of Askanian red deer (Cervus elaphus)
Keywords: эмбрион; олень; гибрид