Вдосконалення технологічної лінії виробництва пельменних напівфабрикатів в умовах м. Мелітополь Запорізької області (19ХВД.12836975.02.25): пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача ОР Магістр, ОПП Галузеве машинобудування - Дідик-Пісковський, Іван Олександрович (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
В першому розділі наведено результати маркетингового дослідження на продукцію в регіоні, який аналізується. Зроблена характеристика стану переробного підприємства та продукції, яка випускається на ньому. У другому розділі роботи проведено вдосконалення потоково-технологічної лінії виробництва пельменних напівфабрикатів – збільшення обсягу та підвищення ефективності роботи ПТЛ. Третій розділ присвячений питанням монтажу та пусконаладки машини для формування пельменних напівфабрикатів. Четверта частина дипломної роботи присвячена питанням охорони праці та безпеці у надзвичайних ситуаціях (розглянуті нормативні акти охорони праці, засоби покращення умов праці та підвищення безпеки при роботі ПТЛ виробництва пельменних напівфабрикатів). У п’ятій частині наведене економічне обґрунтування роботи – розраховані показники вартості та прибутку вдосконаленої лінії.
Keywords: пельмені; м'ясо; ефективність; підприємство; вдосконалення; ПТЛ