Методи виховної роботи куратора зі студентами сучасного ВНЗ в умовах Болонської системи - Іванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Кулаєва, М. В. (Люкс, 2014)
Окреслені концептуальні методи виховної роботи куратора зі студентською молоддю згідно у системі формування фахівця аграрного напрямку в умовах Болонського процесу.
Keywords: методи виховання; особистість; культура спілкування; структура методів виховання; Болонський процес