Опис до патенту на корисну модель № 111868 "Трисекційний електрокоагулятор" - Епоян, С. М.; Мовчан, Сергій Іванович; Мовчан, Сергей Иванович; Movchan, Serhii (Державна служба інтелектуальної власності України, 2016)
Трисекційний електрокоагулятор містить корпус круглого перерізу з днищем конусної форми, виконаний з діелектричного матеріалу, всередині якого розміщені катод і анод, виконані у вигляді ємності з перфорованими отворами, трубопровід тангенційного підведення стоків та відведення стічної води. Корпус умовно поділений по горизонталі на три окремі секції у різних площинах з трубопроводами окремого тангенційного підведення стоків через 120° по колу, а на поверхні колекторних труб виконані наскрізні повздовжні отвори.
Keywords: діелектричний матеріал; стічні води; трубопровод; колекторні труби