Особливості проведенні оцінки об’єктів нерухомості - Барабан, М. С.; Рубцова, Наталя Миколаївна; Рубцова, Наталья Николаевна; Rubtsova, Natalia (ТДАТУ, 2021)
Під оцінкою вартості майна слід розуміти визначення (прогнозування) вартості майна на певну дату відповідно до поставленої мети та за процедурою, встановленою нормативно-правовими актами з оцінки майна. Оцінка майна є результатом практичної діяльності суб’єкта оціночної діяльності та свідчить про обґрунтовану думку незалежної сторони стосовно ринкової вартості цього майна.
Keywords: оцінка вартості майна; оцінка майна; спеціаліст–оцінювач; нерухомість; ринок житла