Прийняття рішень з оптимального управління запасами ремонтно-сервісного підприємства - Грицаєнко, Галина Іванівна; Григоренко, Галина Ивановна; Hrytsaienko, Halyna; Грицаєнко, Ігор Миколайович; Грицаенко, Игорь Николаевич; Hrytsaienko, Ihor (РВВ ПДАА, 2018)
Задачі теорії управління запасами становлять один з численних класів економічних задач, вирішення яких важливо для національної економіки. Правильне і своєчасне визначення оптимальної стратегії управління запасами, а також нормативного рівня запасів дозволяє вивільнити значні оборотні кошти, заморожені у вигляді запасів, що в кінцевому підсумку підвищує ефективність ресурсів, що використовуються.
Keywords: моделі Уілсона; динаміка витрат; оборотності запаси; ремонт сільськогосподарської техніки; управління запасами