Екологічні проблеми сільського господарства Ізраїлю - Яворська, Тетяна Іванівна; Яворская, Татьяна Ивановна; Yavorska, Tetiana (My University, 2008)
Стійкий розвиток сільського господарства і сільських районів Ізраїлю повинен враховувати обмеженість природних ресурсів країни. Це призвело до опрацювання політики, направленої на здійснення конкретних заходів, які дозволять забезпечити охорону природних ресурсів і одночасно стимулювати розробку технологій, які підвищать ефективність сільськогосподарського сектора з врахуванням вирішення багатьох суттєвих питань. Одним із таких питань є, наприклад, можливість дрібних селянських господарств закупляти нові технології і необхідні для них засоби виробництва
Keywords: екологічні проблеми; природні ресурси Ізраїлю