Аналіз потенціалу відновлюваних джерел енергії на територіях непридатних для сільськогосподарського виробництва - Кузнєцов, М. П.; Лисенко, Ольга Валеріївна; Лысенко, Ольга Валерьевна; Lysenko, Olha (My University, 2019)
Використання непридатних для сільського господарства територій з метою отримання енергії з відновлюваних джерел має ряд аспектів економічного, соціального, екологічного спрямування. В Україні до таких територій можна віднести багато землі, починаючи від занедбаних кар'єрів і солончаків до пустелі “Олешківські піски” і Чорнобильської зони
Keywords: відновлювальні джерела енергії; Чорнобильська зона; енергія; енергосистеми; електропостачання; сонячна електростанція; вітрова електростанція