Досвід кафедри «Технічні системи технологій тваринництва» з вирощування перепелів - Болтянський, Борис Володимирович; Болтянский, Борис Владимирович; Boltianskyi, Borys; Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia; Дереза, Сергій Володимирович; Дереза, Сергей Владимирович; Dereza, Serhii; Григоренко, Сергій Михайлович; Григоренко, Сергей Михайлович; Hryhorenko, Serhii; et al. (My University, 2018)
Перепел – маленька пташка, що приносить величезну користь. Як відомо, перепелині яйця мають величезний попит у всьому світі. Кожному вони відомі своїми унікальними лікувальними особливостями. Більше того, про цілющі властивості перепелиних яєць і м’яса люди знають з давніх часів.
Keywords: перепел; перепелині яйця; годівля перепелів; вимоги; вирощування перепелів; підігрів інкубатора; провітрювання