Обгрунтування модернізації млина двосортового помелу з впровадженням вітамінізації борошна - Олексієнко, Вадим Олександрович; Алексеенко, Вадим Александрович; Oleksiienko, Vadym; Пупинін, Андрій Андрійович; Пупынин, Андрей Андреевич; Pupynin, Andrii; Тішин, В. С. (My University, 2021)
Виробництво зерна та його переробка з найдавніших часів займають важливе місце у житті людей. Зерно – природне джерело крохмалю, білка, вітамінів та інших біологічно цінних речовин, які відіграють незамінну роль у харчуванні людини. Із зерном та продуктами його переробки пов'язане поняття продовольчої безпеки країни. Тому стабільний розвиток підприємств борошномельної галузі вкрай важливий для держави.
Keywords: зерно; борошно; зерно-переробка; міні-млини; вітамінізація борошна