Автоматичне керування завантажувальною норією зерносховища - Постнікова, Марина Вікторівна; Постникова, Марина Викторовна; Postnikova, Marina; Жук, А. В. (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
Дотримання всіх правил при закладці зерна на зберігання дозволяє забезпечити зберігання всіх якісних показників врожаю і мінімізувати можливі втрати. Це неможливо без засобів автоматизації як всього технологічного процесу, так і окремих основних технологічних ліній. Автоматизація керування завантажувальною норією дозволить підвищити продуктивність праці, підвищити якість кінцевого продукту, скоротити енергоємність установки.
Keywords: автоматичне керування; зерносховища; зерно; електродвигуни