Опис до патенту на корисну модель № 61455 "Робочий орган культиватора" - Шабала, М. О.; Ігнатьєв, Євген Ігорович; Игнатьев, Евгений Игоревич; Ihnatiev, Yevhen (Державний департамент інтелектуальної власності, 2011)
Робочий орган культиватора, що складається з долотоподібної лапи, стійка якої виконана у вигляді трикутника у перерізі, наральника і трубки-сошника, який відрізняється тим, що передня кромка робочого органа виконана загостреною, наральник виконаний ширшим, ніж товщина стійки, а трубка-сошник для внесення добрив - змінна
Keywords: робочий орган культиватора; долотоподібна лапа; наральник; сільськогосподарське машинобудування; ґрунтообробні машини