Методичні підходи до визначення ефективності управління капіталом у сільськогосподарських підприємствах в умовах орендних відносин - Косторной, С. В. (Таврійський нац. ун-т ім. В.І.Вернадського, 2011)
Розглянуто особливості управління капіталом у сільськогосподарських підприємствах в умовах орендних відносин. Обґрунтовано методичні підходи до визначення ефективності управління капіталом у сільськогосподарських підприємствах в умовах орендних відносин.
Keywords: управління капіталом; сільськогосподарські підприємства; орендований капітал