Підвищення ефективності роботи тістомісильної машини - Горельченко, А. О. (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
Запропоновано конструкцію тістомісильної машини.
Keywords: тістомісильна машина; заміс тіста; хлібопекарське виробництво; машини для замісу тіста; тістомісильна машина А2-ХТТ; місильна камера; тісто