Розвиток сфери туристичних послуг: методичні вказівки для практичних занять для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності 242 «Туризм і рекреація» за ОПП «Туризм» - Лисак, Оксана Іванівна; Lysak, Oksana (Запоріжжя : ТДАТУ, 2024)
Метою методичних вказівок є надання здобувачам вищої освіти спеціальності 242 «Туризм і рекреація» необхідних теоретичних знань та практичних навичок для успішної професійної діяльності у сфері туризму. Вказівки розроблені з урахуванням сучасних тенденцій у галузі, що дозволяє здобувачам отримати актуальні знання про особливості функціонування туристичного ринку, методи аналізу та управління туристичними послугами, а також розуміння ролі туризму у соціально-економічному розвитку країни.
Keywords: розвиток сфери туристичних послуг; туризм; рекреація