Диверсифікація як один із шляхів підвищення ефективності діяльності підприємств у сучасних умовах - Шолох, Н. О. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
У господарській діяльності можуть бути зарекомендовані різні стратегічні варіанти розширення та розвитку підприємств в сучасних ринкових умовах. Одним з популярних варіантів є диверсифікація. Існує багато визначень поняття «диверсифікація». Найбільш поширеним економічним трактуванням цього поняття є паралельний розвиток кількох не взаємозв'язаних технологічних видів виробництва і (або) обслуговування, розширення асортименту вироблених виробів і (або) послуг
Keywords: господарська діяльність; ринкові умови