Стратегія диверсифікації ТОВ «Олійний двір» для споживчого ринку соняшникової олії: кваліфікаційна робота магістра ОПП 075 «Маркетинг» - Тертичніков, Ігор (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Об'єктом дослідження є процес формування та реалізації стратегії диверсифікації діяльності ТОВ «Олійний двір».Предметом дослідження є теоретико-методичні засади та практичні аспекти розробки стратегії диверсифікації підприємства олійно-жирової галузі.Метою дослідження є розроблення теоретико-методичних положень та практичних рекомендацій щодо формування та реалізації стратегії диверсифікації діяльності ТОВ «Олійний двір» в умовах динамічного ринкового середовища. ТОВ «Олійний двір», маючи сучасну технологічну базу та стабільні партнерські відносини з постачальниками сировини, володіє значним потенціалом для реалізації стратегії диверсифікації. Розширення виробничих потужностей та впровадження інноваційних технологій переробки олійних культур створює можливості для виходу підприємства на ринок органічної продукції та спеціалізованих видів олії.
Keywords: соняшникова олія; олійно-жирова галузь; диверсифікація підприємств; підприємство; стратегія