Аналіз фінансових показників діяльності мисливських господарств Запорізької області - Яворська, Тетяна Іванівна; Яворская, Татьяна Ивановна; Yavorska, Tetiana; Соболевська, О. (My University, 2021)
У Запорізькій області є всі необхідні умови для розвитку мисливства, реалізація яких дасть можливість зробити його інструментом збереження навколишнього природного середовища та джерелом фінансових надходжень до місцевого бюджету. Проте сучасний незадовільний економічний стан мисливських господарств регіону, вимагає всебічного аналізу показників його фінансової діяльності.
Keywords: мисливські господарства; мисливські угіддя; фінансові витрати; боротьба з браконьєрством; доходи