Видалення безпідстилкового посліду з пташників - Григоренко, Сергій Михайлович; Григоренко, Сергей Михайлович; Hryhorenko, Serhii (My University, 2021)
Збір і видалення безпідстилкового посліду з пташників здійснюється механізмами, що входять у комплект обладнання для вирощування та утримання птахів, підстилкового посліду – мобільними транспортними засобами або вручну після звільнення пташника. Для забезпечення можливості видалення посліду за допомогою насосів, до нього додається біля 50% води.
Keywords: видалення посліду; утримання птахів; відходи виробництва; пасивне компостування; інтенсивне компостування; вакуумна сушка посліду