Тенденції розвитку сільськогосподарської техніки в Україні - Мілаєва, Ірина Іванівна; Милаева, Ирина Ивановна; Milaieva, Iryna (ТДАТУ, 2013)
Стаття присвячена розвитку сільськогосподарської техніки в Україні.
Trends in agricultural machinery in Ukraine
Keywords: сільськогосподарська техніка; конкуренція