Моделювання процесу електрокопчення риби - Петриченко, Сергій Володимирович; Петриченко, Сергей Владимирович; Petrychenko, Serhii; Лобода, Олександр Іванович; Лобода, Александр Иванович; Loboda, Oleksandr (Мелітополь: ТДАТУ, 2018)
UK: У роботі представлені результати експериментальних досліджень кінетики осадження димових часток на різні поверхні в електростатичному полі як передумову електростатичної інтенсифікації процесу копчення. Надано теоретичне обґрунтування процесу. RU: В работе представлены результаты экспериментальных исследований кинетики осаждения дымовых частиц на различные поверхности в электростатическом поле, как предпосылка электростатической интенсификации процесса копчения. EN: Іn this work perfumes outcomes of experimental researches of subside processes of smoke particles on different surfaces in electrostatic field as supposition of electrical intensification of smoke process.
Моделирование процесса электрокопчения рыбы
Modeling of the process of fish electrostatic smoking
Keywords: риба; процес копчення; електростатичне поле; заряджена частка; сила дзеркального відображення