ОСОБЛИВОСТІ МАТЕМАТИЧНОГО МОДЕЛЮВАННЯ СЛАБО СТРУКТУРОВАНИХ СИСТЕМ. - Лаур, Д. Д.; Леонтьєва, Вікторія Володимирівна; Кондрат’єва, Н. О (Запоріжжя : ЗНУ, 2024)
У сучасному світі, де складність систем та процесів постійно зростає, все більшої актуальності набуває проблема моделювання слабо структурованих систем, широко розповсюджених у різних галузях науки та техніки. Робота присвячена дослідженню особливостей математичного моделювання зазначених систем з метою визначення їх специфіки, виявлення ключових проблем моделювання та виокремленню сучасних методів і підходів до їх вирішення.