Використання інформаційних технологій як ефективного засобу вивчення дисципліни «Основи проєктування систем електрифікації» - Гулевський, Вадим Борисович; Постол, Юлія Олександрівна; Ковальов, Олександр Олександрович; Hulevskyi, Vadym; Postol, Yuliia; Kovalev, Oleksandr (Запоріжжя : 2023, 2023)
UA: У статті розглядаються проблеми використання інформаційних технологій у процесі інтенсифікації засвоєння знань здобувачами вищої освіти при вивченні дисципліни «Основи проєктування систем електрифікації». EN: The article discusses the practical experience participation of teachers of the department of electrical technologies and thermal processes in the program of training scientific and pedagogical workers. The methodological foundations of effective interaction in the cycle of communication «teacher– teacher» are determined.
Use of information technologies as an effective means of studying the discipline «Basics of designing electrification systems»
Гулевський В. Б., Постол Ю. О., Ковальов О. О. Використання інформаційних технологій як ефективного засобу вивчення дисципліни «Основи проєктування систем електрифікації». Удосконалення освітньо-виховного процесу в закладі вищої освіти : збірник науково-методичних праць ТДАТУ. 2023. Вип. 26. С. 37-46.
Keywords: електрифікація; система автоматизованого проєктування; моделювання; навчання; electrification; computer-aided design system; modeling; training