Єрмолаєв Сергій Олександрович: біобібліографічний покажчик основних публікацій з 1967 по 2009 роки - Шульга, Наталія Василівна; Шульга, Наталья Васильевна; Shulha, Natalia (ТДАТУ; наукова бібліотека, 2017)
Даний покажчик продовжує серію „Біобібліографістика провідних вчених ТДАТУ”, яка започаткована в науковій бібліотеці університету в 2004 році, і адресований студентам, аспірантам, науковцям, працівникам бібліотек
Keywords: покажчик; вчений; Єрмолаєв Сергій Олександрович