Володимир Кюрчев. Життєвий шлях на освітянській ниві - Білоцька, Ольга Миколаївна; Белоцкая, Ольга Николаевна; Bilotska, Olha; Почепня, Ольга Вікторівна; Почепня, Ольга Викторовна; Pochepnia, Olha; Ломейко, Наталя Григорівна; Ломейко, Наталья Григорьевна; Lomeiko, Nataliia; Зімонова, Ольга Володимирівна; Зимонова, Ольга Владимировна; Zimonova, Olha; et al. (My University, 2020)
Ювілейний біографічний нарис, присвячений 65-річчю від дня народження доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента Національної академії аграрних наук України, лауреата Державної премії в галузі науки і техніки, ректора Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного Володимира Кюрчева. Біографічний нарис відображає основні сторінки біографії, науково-педагогічну та громадську діяльність, науковий доробок Володимира Миколайовича Кюрчева.
Keywords: 65-річчя; ювілей; ректор; науковий доробок; сторінки біографії; науково-педагогічна діяльність; громадська діяльність; ТДАТУ; МІМСГ; Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного; розвиток інфраструктури університету; кавалер ордена «За заслуги» ІІ, ІІІ ступенів; розбудова ТДАТУ; нагороди і відзнаки; лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки; удосконалення ТДАТУ; реорганізація ТДАТУ