Розробка системи зрошування насаджень черешні - Білецький, О. Д. (ТДАТУ, 2021)
За прогнозами при впровадженні краплинного зрошування черешневого саду у порівнянні з поливом по борознам економія поливної води складає 68%. При збільшенні врожайності на 10 % термін окупності системи краплинного зрошення складе 1 рік.
Keywords: краплинне зрошування; системи краплинного зрошування; черешневий сад; зрошення ділянок по модулям; вода