Міжнародна виставка " Сучасні заклади освіти - Грицаєнко, Ігор Миколайович; Грицаенко, Игорь Николаевич; Hrytsaienko, Ihor (My University, 2013)
Таврійський ДАТУ Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України та Національною академією педагогічних наук України відзначений престижною нагородою - золотою медаллю у номінації «Створення та впровадження електронних навчально-методичних комплексів, рейтингових систем, обладнання, продуктів, програм та рішень для системи освіти».
Keywords: Агротаврія; ТДАТУ