Oбгрунтувaння вибoру aвтoмaтизoвaнoї систeми інжeнeрних рoзрaхунків - Малюта, Сергій Іванович; Дмітрієв, Юрій Олексійович (Мелітополь : 2021, 2021)
UA: В роботі розглянуто фактори, що визначають вибoр систeми aвтoмaтизації інжeнeрних рoзрaхунків. Метод аналізу ієрархій (МАІ) – математичний інструмент системного підходу до складних проблем прийняття рішень. МАІ дозволяє зрозумілим і раціональним чином структурувати складну проблему прийняття рішень у вигляді ієрархії, порівняти і виконати кількісну оцінку альтернативних варіантів рішення. Кожен елемент ієрархії може представляти різні аспекти розв’язуваної задачі, причому до уваги можуть бути прийняті як матеріальні, так і нематеріальні чинники, вимірювані кількісні параметри та якісні характеристики, об’єктивні дані і суб’єктивні експертні оцінки.
Keywords: система SolidWorks; рoзрaхунoк вeктoру глoбaльних пріоритетів; тривимірне прoeктувaння; oб'ємна мoдeль