Тенденції державної підтримки сільського господарства Польщі - Яворська, Тетяна Іванівна; Яворская, Татьяна Ивановна; Yavorska, Tetiana (My University, 2011)
UK: Розглячнуто основні аспекти Програми розвитку сільських районів Польщі на 2007-2013 роки. Проведено аналіз державної підтримки сільського господарства країни у напрямі підвищення його конкурентоспроможності. RU: Рассмотрены основные аспекты Программы развития сельских районов Польши на 52007-2013 годы. Осуществлен анализ государственной поддержки сельского хозяйства страны в направлении повышения его конкурентоспособности. EN: The main aspects of rural development programs in Poland in 2007-2013 are highlighted. The analysis of state support of agriculture in Poland that directly improves its competitiveness is carried out.
Keywords: конкурентоспроможність; державна підтримка; сільськогосподарська продукція