Чи дійсно альтернативні джерела енергії є запорукою успіху? - Бурлаков, А. В. (ТДАТУ, 2021)
Атомні електростанції мають у собі великий потенціал. Можливо необхідно й надалі розвивати цю промисловість та доповнювати отриману на атомних електростанціях енергію енергією, отриманою від вітрової та сонячної енергетики.
Keywords: енергетика; теплові електростанції; альтернативні джерела енергії; атомні станції