Компостування, як вирішення проблеми опалого листя зелених насаджень - Тетервак, І. Р. (ТДАТУ, 2021)
Виготовлення компосту та інших препаратів для підвищення родючості ґрунтів можна розглядати як один із різновидів біокомпостування опалого листя. Здатність до утворення комплексів із біогенними металами та іншими мікроелементами є найбільш цікавою характеристикою гумінових речовин із практичної точки зору.
Keywords: опале листя; несанкціоноване спалювання; утилізація відходів