Дослідження надійності молоткових дробарок - Мендель, М. Є. (ТДАТУ, 2019)
У статті досліджено надійність молоткових дробарок, зокрема довговічність та безвідмовність підсистем молоткових дробарок в процесі їх експлуатації.
Keywords: надійність; експлуатація; дробарка; відмова; ймовірність безвідмовної роботи