Підвищення зносостійкості деталей машин технологічними методами обробки - Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Юдовинський, В. Б.; Пеньов, Олег Валентинович; Пенев, Олег Валентинович; Penov, Oleh; Мирненко, Юрій Петрович; Мирненко, Юрий Петрович; Myrnenko, Yurii (My University, 2015)
UK: Робота присвячена кількісній оцінці зміни інтенсивності спрацювання деталей машин у залежності від комплексу параметрів поверхневого шару при різних методах обробки плоских поверхонь. RU: Работа посвящена количественной оценке изменения интенсивности износа деталей машин в зависимости от комплекса параметров поверхностного слоя при различных методах обработки плоских поверхностей. EN: A paper presents a numerical assessment of change of the machine parts wear rate which depends on parameter complex of the surface layer at different flat surface machining methods.
Повышение износостойкости деталей машин технологичными методами обработки
Increasing the wear resistance of machine parts by technological methods of processing
Keywords: напрямні станин; інтенсивність зношування; коефіцієнт зношування; завантаження верстатів; деталі машин; обробка плоских поверхонь; зносостійкість деталей машин; параметри поверхневого шару; інтенсивність зношування; деформування