Опис до патенту на корисну модель № 141716 "Дериваційний іригатор" - Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola (Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, 2020)
Дериваційний іригатор, що включає корпус, ємність для робочої рідини, насос, сопло, причому додатково встановлено імпульсний клапан, дериваційний патрубок та дериваційне сопло
Keywords: дериваційний іригатор; імпульсний клапан; насос; сопло; медицина; стоматологія; лікувально-профілактичні засобів для догляду за зубами і порожниною рота