Застосування Arduino для ефективного виробництва мікрозелені - Котов, І. А. (My University, 2021)
Наведено варіанти застосування Arduino для ефективного вирощування мікрозелені.
Keywords: мікрозелень; вирощування мікрозелені; мікроконтролера Arduino; дослідження