Звіт про діяльність Таврійського державного агротехнологічного університету за 2017 рік - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2017)
Початок сучасному Таврійському державному агротехнологічному університету дало Мелітопольське реальне училище, яке було засновано за ініціативою колишнього земства в серпні 1874 року. Після низки реорганізацій розпорядженням Кабінету Міністрів України від 23 травня 2007 року № 311-р вищий навчальний заклад отримав статус агротехнологічного університету. Із початку ХХ століття навчальний заклад робить важливий внесок у розвиток аграрної освіти і науки на Півдні України, відіграє провідну роль з технічного оснащення аграрного сектору країни, був і залишається піонером у становленні багатьох пріоритетних напрямів сучасної науки і освіти. Протягом звітного періоду діяльність ректора визначалася Конституцією України, законами України «Про освіту», «Про вищу освіту», указами Президента України та постановами Верховної Ради України, актами Кабінету Міністрів України, Міністерства освіти і науки України, Статутом університету
Keywords: ТДАТУ; організація освітнього процесу; організаційно-виховна робота; науково-дослідна робота; інститут післядипломної освіти; профорієнтація; довузівська підготовка; приймальна комісія; працевлаштування студентів; фінансова діяльніть; ВСП Бердянський коледж ТДАТУ; ВСП Василівський коледж ТДАТУ; ВСП Мелітопольський коледж ТДАТУ; ВСП Оріхівський коледж ТДАТУ; ВСП Новокаховський коледж ТДАТУ; ВСП Ногайський коледж ТДАТУ; наукова бібліотека